Copenhagen was nice

Under halva sportlovet åkte jag och tre andra från boardingen till Köpenhamn för att träffa Lorenzo. Såklart hann vi med mycket annat också, och kort sagt så var resan väldigt lyckad!! (förutom böter på 750dk pga ingen metrobiljett woops, turister af). Vi hade hyrt en lägenhet som var superfin, det var nära till det mesta och det är ju så roligt att resa med vänner. 
 
Under onsdagen gjorde vi typ inget, vi var väääldigt trötta efter typ 2h nattsömn och bestämde oss för att ha en "chilldag" i lägenheten med filmkväll och god mat + snacks. 
 
På torsdagen fixade jag äntligen mitt hår, bort med alla gula toner och nu är det lite mörkare också. gillarrrr
Senare träffade vi Lorenzo, gick ut för att äta och se lite av Köpenhamn. 
 
 
Vi åkte båt runt i typ alla Köpenhamns kanaler (typiska turister once again) i typ 2h, såg många fina hus, sevärdheter (bla. havsfrun, creds åt mig för den fulaste bilden nånsin av statyn). Sen gick vi runt i ett shopping mall och till sist åt vi supergod middag på en italiensk restaurang. 
På lördag tog vi tåget till ett annat shoppingmall, gick runt där tills det stängde (hittade tyvärr inget), sen gick vi på bio och se fist fight, jätterolig film, rekommenderar! På kvällen/natten gick vi ut och klubbade till "night fever", dansade hela natten och for nästan direkt till flygplatsen därifrån. Gillade stället, det var bra musik och blev liksom inte tråkigt. 
 
Lyckad resa alltså, Köpenhamn I will be back soon. 
Belgien 2016/2017, Resor | |
Upp