söndagstankar//om att vara sig själv och sånt

 
 människor säger att de inte vill vara som alla andra. att de vill vara sig själva. men ändå ändrar de sin åsikt om saker när kanske 90% tycker något annat, ändå använder de kläder de inte vill använda för att passa in, kanske för att 90% använder såna kläder. ändå skrattar de åt skämt som de tycker är dötråkiga för att 90% gör det. 
 
 för visst är det så, om du hör till 90% gruppen, om du och dina vänner ser någon som är lite annorlunda så börjar ni och viska, skratta åt personen, kanske om hurdana konstiga kläder den har och så vidare. eller, så blir du avundsjuk på den och önskar att du vore människan som vågar göra det där som du inte vågar. men ändå så klarar du inte av att stå upp för dig själv utan går med strömmen och börjar dissa den.
 
 och till sist blir det en vana att dissa människor, den 10 procenten, som är lite annorlundare, sig själva. till sist lever människor som egentligen vill vara sig själva under en fejkad personlighet och deras unika personlighet blir gömd. för en tid eller kanske föralltid. 
 
 jag önskar verkligen, verkligen att alla skulle ta en titt i spegeln och fråga sig själv "är jag den jag vill vara?" och fundera över vad man kan göra åt saken ifall man inte är den som man önskar. om du är nöjd med den du är, fine. men att leva under en fejkad personlighet är säkert inget man är direkt stolt över.
 
 allt handlar väl egentligen bara om en sak: att våga. våga stå upp för sig själv, vara sig själv och våga visa det.
 
 ( ta dock inte detta personligt, skriver bara hur min syn på saken är )
Tankar & sånt | |
#1 - - anna:

AMEN

#2 - - anonym:

jag håller med dej men själv är jag så blyg att jag inte vågar liksom stå ut bland "massan" :-(
ps.gillar din blogg helt sjuk mycke o du är jätte vacker!:-)

Svar: om man ser tillbaka i tiden ser man mig som en sjukt blyg person som inte vågade säga vad jag tyckte, ha på mig kläder utan att tänka "vad månne den och den tycker om detta?" och liknande. det var sjukt jobbigt och jag bestämde mej för att ändra på det, idag är jag verkligen inte blyg att säga vad jag tycker,vill osvosv. om du skulle vilja ha råd eller annars bara vill att jag hjälper dej (gör det jättejättegärna) kom o tala med mej !! min kik är amppuz :-))
Amanda Stjernberg

#3 - - Misan:

Du både fotar och skriver så otroligt fint! Håller 100% med om vad du säger och tycker :-)

Svar: tacktack!!:-))
Amanda Stjernberg

#4 - - ANGELICA - Hälsosamt:

bra skrivet!

Svar: tack !!
Amanda Stjernberg

Upp